Lampen van selenietsteen

Deze periode heb ik intensief met de selenietstenen gewerkt en zijn onder andere mijn lampen ontstaan. Maar ook heb ik de waarde en werking van deze bijzondere steen ervaren en zal de algemeen bekende eigenschappen met jullie delen.
De naam Seleniet komt van Selena, de Griekse Maangodin en betekent “De Lichtende”.
Ook wordt het de engelensteen genoemd, het heeft een hoge vibratie en helpt je in goed contact te komen met je engelen en gidsen.
Seleniet heeft enorm veel positieve eigenschappen; het geeft rust en zelfvertrouwen, zuivert je ruimte en maakt positief en vrolijk.
Helpt bij stress en vermoeidheid en een geweldige steen voor naast je bed bij slaapproblemen. Op lichamelijk vlak heeft seleniet een zuiverende werking, brengt balans bij hormonale schommelingen, met name na de bevalling en bij borstvoeding. Werkt op je ruggengraat en gewrichten, maakt flexibel. Werkt bij ontgifting van amalgaam en werkt verjongend. Dit is een kleine belichting over de eigenschappen van deze bijzondere steen. De foto,s met verlichting van de selenietlampen zijn helaas niet te vergelijken met het mooie warme heldere licht in werkelijkheid. Dit is technisch nog niet opgelost met de plaatsing van de foto,s.
error: Content is protected !!